Baltaş Grubu logomuzdaki ‘yuvarlak’ dünya ve dünyadaki çağdaş bilgiyi, dünya üzerindeki ‘hilal’ Türk Kültürü’nü simgeliyor.
Bütün olarak bakıldığında; Dünyada var olan çağdaş bilginin Türkiye’ye özgü değerler ile yoğrulması ve harmanlanmasını ifade ediyoruz.
Logomuzda bulunan dünya figürünün yerden yüksek olduğunu altındaki gölgeyle fark edebilirsiniz. Bu gölge ile çağdaş bilginin ulaştırdığımız her kişi tarafından anlaşılır olacağını anlatıyoruz. Bu da Baltaş Grubu’nun sunduğu bilginin yükü ile değil kullanılabilir bilgi olma özelliği ile sizinle buluşacağını ifade ediyor.
Stres, verimli ve sağlıklı çalışma konusu iş hayatına taşındı.
Türkiye'de stres konusunda ilk telif eser olan "Stres ve Başaçıkma Yolları" kitabını Prof. Dr. Zuhal-Acar Baltaş kaleme aldı.
Beden dilinin iletişim öğesi olduğu bilgisi Türkiye'ye tanıtıldı.
Türkiye'de ilk telif eser olan "Bedenin Dili" kitabı yayınlandı
Türkiye’de ilk kez yönetim anlayışında temel değişim sağlayan Matris yönetim tarzını hayata geçiren uygulamalar başlatıldı.
Eğitimlerin ölçümlenmesi konusunda Türkiye'de ilk çalışmalar başlatıldı.
İş hayatında gündem oluşturan Baltaş Grubu Psikoloji ve İş Dünyası Salı Toplantıları düzenlenmeye başlandı.
"Uygun işe uygun insan" felsefesinden yola çıkarak, seçme yerleştirme ve yükseltmelerde hizmet veren Baltaş-Eksen Seçme Yerleştirme ve Organizasyon Şirketi kuruldu.
Çağdaş yönetimde insan ve değişim konularını bilim temelinde ele alan KAYNAK Dergisi, çağdaş bilgiyi herkesle paylaşma misyonuyla yayın hayatına başladı.
İnsanı anlamak ve doğru değerlendirmek konusunda Dünya Lideri olan Hogan Assessment Systems ile iş birliği başlatıldı ve değerlendirme araçları Türkiye'ye uyarlandı.
Baltaş işe alım ve oryantasyon süreçlerinden geçen Aventis Türkiye “Mercury” ödülünü kazandı.
Dünyada beş milyon katılımcıya ulaşmış Celemi İş Simülasyonları ile iş birliği başladı ve böylece Türkiye'de öğrenme alanında bir ilke daha imza atıldı.
Baltaş Grubu ilham veren konuşmacılarıyla dünya liderlerinin buluştuğu World Business Forum’un Türkiye temsilcisi oldu
Değerlerin kurumsal dönüşüm üzerindeki etkisini ölçen Kültürel Dönüşüm Aracı (KDA), ortaya çıkarılması güç kurum değerlerinin ölçümlenmesini sağladı.
Türkiye’de ilk kez yaşama biçimini ve insan alışkanlıklarını değiştiren dijital dünyanın keşfedildiği Dijital Ekonomi Zirvesi gerçekleştirildi
Müşteri ihtiyaçlarına göre kişileştirilebilen Online Test Platformu hayata geçti.
8. İnovasyon ve Girişimcilik Avrupa Konferansı’nda girişimci kişilik ve yetkinlikleri üzerine bir bildiri sunularak kurumlarda inovasyon kültürünü yaşatacak yetkinlikler ölçülmeye başlandı.
Koçluk görüşmeleri dijitale taşındı ve Değerlendirme Merkezi uygulamalarında dijital dönüşüm başlatıldı.
Baltaş Grubu ile geliştirilen Yıldızlar Takımı Liderlik Gelişim Programı ile Bilim İlaç, “Liderlik Gelişiminde En İyi İlerleme Programı” kategorisinde Amerika’nın en prestijli ödüllerinden Brandon Hall Mükemmellik Ödülü’nü kazandı.
Davranış değişikliğinde yenilikçi bir müdahale yöntemi olarak nudge’lardan faydalanan Türkiye’nin ilk nudge grubu Nudge Network kuruldu
Dijital alanda yaptığımız tüm çalışmaları tek bir adreste toplayan Baltaş Dijital Akademi hayata geçirildi.
Enocta ile iş birliğiyle, katılımcıların görevlerinin olduğu, anlık takip edilebildiği, webinarlar ve sınıf içi eğitimler ile desteklendiği “Yeni Nesil Gelişim Yolculukları” tasarlandı.
Baltaş Grubu ile gerçekleştirilen” Potansiyeli Keşfet Redesign” projesi ile Bosch Türkiye Uluslararası Stevie İş Ödüllerinde “HR Achievements” kategorisinde Bronze ödülünü kazandı.
Baltaş Grubu ile gerçekleştirilen proje ile Tempo Çağrı Merkezi Uluslararası Stevie İş Ödüllerinde “En İyi Karma Öğrenme Kullanımı” ve “En Yenilikçi Liderlik Programı” kategorilerinde Bronze ödülünü kazandı
İş simülasyonlarına, değerlendirme merkezine, ölçümleme sistemlerinde hayata geçirilen dijital uygulamalarla 36000 kişiye, webinarlara dönüştürülen eğitimler ile 10000’ı aşkın kişiye ulaştık
Pandeminin sağlık ve ekonomi konusunda ortaya çıkardığı büyük dalgalanmalarda iş hayatındaki değişiklikler ve çalışanların yeni koşullara uyumunu sağlayacak çalışmalara başladık.
21. yüzyıl ihtiyaçları göz önüne alınarak hazırlanmış yeni normalin beklentilerini karşılayan, Türkiye’deki çalışanların kültürüne özel değerlendirme yapabilen yeni nesil, güncel, geçerli ve güvenilir ölçme aracı olan Baltaş Personova’yı geliştirdik ve kullanımına başladık.